Megoldásra van szüksége?
GEOKERT
"Teret adunk a fénynek, fényt adunk a térnek."
geokert-2018-nyito.jpg
slide-concept-2-2.png
slide-concept-2-3.png
slide-concept-2-4.png
slide-concept-2-5.png
MINDIG VAN
EGY JÓ
ÖTLETÜNK :)
slide-concept.png
TÉLIKERT ÉPÍTÉS
Geokert Bt.
HA ÉPÍTÉS AKKOR MI ABBAN
OTTHON VAGYUNK!!
Télikertek építése

Télikertek

Több mint 20 éve tervezünk és kivitelezünk télikerteket, terasztetőket, medencefedéseket az ország egész területén. Megrendeléseink itt elsősorban a magán és a turisztikai szektorból érkeznek.

Bővebben  

Üvegtetők, üvegfalak építése

Üvegtetők, üvegfalak

A különféle üveg megoldások teszik látványossá és egyedivé az épületeinket. Üvegtetőink, kupoláink hotelekben, irodaházakban, belső udvarokon tűnnek fel acél, alumínium, vagy ragasztott fa szerkezeteken.

Bővebben 

Éttermi teraszok építése

Éttermi teraszok

Teraszbeépítéseinknél arra törekszünk, hogy a vendégeknek a szabadban tartózkodás élményét nyújtsuk, anélkül, hogy ki lennének téve az időjárás viszontagságainak. Szolgáltatásunk teljeskörű, a dobogótól a virágokig.

Bővebben  

 

Autobeállók, kocsibeállók építése

Autóbeállók, kocsibeállók

Vállaljuk acél-, fa-, beton- és  alumínium vázas exkluzív megjelenésű autóbeállók teljeskörű tervezését és kivitelezését magán és céges ügyfeleinknek akár napelemmel borítottan is.

Bővebben  

Terasztetők építése

Terasztetők, teraszfedések építése

Vállaljuk acélszerkezetes épületek, udvarfedések komplex tervezését, gyártását és generálkivitelezését magas minőségben, rövid kivitelezési határidővel.

Bővebben

XXXXX

Udvarfedés

Tevékenységi körünk folyamatos bővítésével kisebb -  nagyobb generál kivitelezői munkákat is vállalunk, legyen szó kávézók, üzlethelyiségek kialakításáról, vagy akár homlokzatfelújításról.

Bővebben